onsdag 14 november 2012

Låt det inte ske!


Från Expressen.seDet finns sannolikt tölpar, fifflare och lögnare i alla partier.

Men idag är det Sverigedemokraterna som står i centrum. Sverigedemokraterna är det politiska parti i Sverige som står absolut längst ifrån allt det jag står för. Så länge jag orkar och förmår kommer jag att kämpa för att bemöta deras åsikter och stå upp för ett öppet och tolerant samhälle.

Jag är inte ett dugg förvånad över att de uttrycker rasistiska ord när de blir upprörda, eller att de säger till Soran Ismail att det är är deras land - inte hans, jag är faktiskt inte ens särskilt förvånad över att de kallar en ung blond tjej för hora. En tjej som är blott 21 år, som har civilkurage nog att ifrågasätta varför det behövs tre män för att ge sig på en enda berusad man. Inte ens det förvånar mig särskilt mycket.

Det förvånar mig dock något, att vuxna män, som dessutom tillhör partiledningen för ett parti som vill styra Sverige, att de går ut för att provocera. Filmar det hela. Avslutar med att skratta och konstatera att det är så roligt att jävlas - och fortfarande filmar. Klipper ihop delar av filmen och använder den som valpropaganda för att visa så synd det är om dem. Att partiledningen väljer att tysta ned det, och när filmen sen dyker upp igen så ljuger de utan att blinka tills det inte längre går att förneka. Då har de istället "glömt".

Det gör mig en aning förvånad. Jag trodde Jimmie Åkesson och hans innersta kärna var lite mer mediasmarta än så.


Dessa herrar, är trots allt de allra bästa som Sverigedemokraterna har. De är valda med omsorg för att visa att SD-människorna är välpolerade, smarta och ansvarsfulla. De vill gärna styra det här landet och därför har de valt ut de allra bästa till toppen.

Många har röstat på det här partiet, eller funderat på att göra det, de har förmodligen inte träffat på de folkvalda SD-människorna ute i landet, i kommunfullmäktige och nämnder. De har bara sett topparna i SD. De som tycker det är så roligt att gå ut och jävlas.

Nu kommer jag än en gång att få hatande mail från män som tar sig rätten att hota och kalla mig hora, för att jag använder min yttrandefrihet. De kommer att skriva i sina dunkla rum på Flashback, de kommer att lägga ut en ny bild på mig. Kanske skriva något om min familj och mina barn och var man kan hitta mig.

Och just nu är jag så in-i-helvetes trött på dem som understödjer det här, som låter det ske. De som påstår att SD är ett vanligt parti som vilket parti som helst. SD är ett rasistiskt parti. Som företräds av människor, i partitoppen, som tycker det är kul att gå ut och jävlas. Och filmar det hela. Ett gäng huliganer som vill få ansvar att styra vårt land och våra kommuner.

Låt det inte ske.
Här är filmklippen som lades ut på Youtube redan 2010.


 Sorans hälsning till ErikErik svarar Soran Soran bemöter Erik