fredag 19 oktober 2012

Regional Turism

Igår kväll var jag och ett femtiotal företrädare för näringslivet på nätverksträff. Ronny Södergren berättade om arbetet på bron mellan centrum och Ljungaviken, vi testade också belysningen som var imponerande.

Därefter var det mat och mingel på Kajutan i Hörvik. Det blev sent och det har satt sina spår i den här dagen.

Denna fredag startade jag med att träffa ledningsgruppen, i kommundirektörens ställe. Vi pratade ansvarsområde, projekt och budget. Det är mycket på gång i vår offensiva och ambitiösa kommun och det viktigt att vi inte tappar tempo.

Förmiddagen tillbringade jag sen med en annan av mina favoritämnen, regional turism. Hanna Nilsson som är projektledare för Attraktionskraft Blekinge har varit här och vi har diskuterat igenom allt som är på gång och vem som gör vad. Det finns mycket kvar att göra och många idéer om vad som ska göras och hur de ska göras, men det är inte alltid lika enkelt att peka på vem som ska göra vad. Roligt och intressant är det hur som helst!

Ikväll är det Guldekengalan. Många intressanta företag är nominerade till olika kategorier, självklart håller jag tummarna lite extra för TAMMP och Sweden Rock Festival från Sölvesborg. Lycka till!