torsdag 18 oktober 2012

Gränslöst

När jag blev kommunalråd så sa jag någon gång till min företrädare att jag vill helst hålla mig inom Sölvesborgs gränser och det är här jag vill vara aktiv. Han log och sa att det finns månader då han är mer utanför kommunen än inom. Och så är det förstås.

Det som är bra för Sölvesborg behöver man ofta jobba med utanför Sölvesborg.

Nu åker jag till Bromölla för att diskutera gemensamma angelägenheter med min kollega Åke Hammarstedt och i eftermiddag är jag i Hässleholm för att diskutera Pågatåg till Blekinge.

Jag vill och passa på att påminna om att Snart släpps biljetter till Särskolans Show, i år är den förstärkt med både Lina Wägbo, Björn Törnblom och Cecilia Ehrling. Biljetterna brukar ta slut snabbt så var snabb!

För övrigt så saknar jag min kommundirektör och hoppas att han snart är tillbaka.