fredag 26 oktober 2012

En del att göra...

Det blev få timmars sömn mellan igår och idag. Jag är trött. Men jag vet att på måndag är jag som ny igen, det blir jag alltid de första vintertidsveckorna. Låt oss hoppas det blir så även i år.

Jag tog tidigt tåg i morse till Karlskrona, där har jag tillbringat hela dagen på styrelsemöte med ALMI. Jag försökte vara fokuserad men hade ibland tankarna på allt som jag inte får glömma att göra inför morgondagens skolkonferens.

Nu är jag hemma i Sölvesborg. Barnen är lämnade till barnvakt och vi är några få som ska förbereda det praktiska de sista skälvande timmarna innan vi imorgon öppnar Socialdemokraternas Skolkonferens här i Sölvesborg.

Allt ska vara perfekt. Jag lovar!

Dessutom ska vi hämta Ibbe ikväll, och ha nattgäst vilket innebär att lakan ska bytas, toaletter städas, superfrukost inhandlas...

Just nu känner jag stressen när jag sitter här på mitt kontor och försöker arbeta bort en del andra saker. Men jag vet att det kommer att bli bra och vi kommer att få en intensiv men rolig kväll tillsammans med aktiva sossar som inte är rädda för jobba en fredagskväll och en hel lördag.