måndag 17 september 2012

Trafikantveckan

Jag kom tidigt till kontoret i morse. Jag började med att plocka bort flera av de gula "måste-göra-lapparna" som sitter på min dator. Det kändes skönt!

I helgen har jag köpt en bil och sålt en annan. Det känns mycket bra. För ett par månader sedan köpte jag ny cykel, sedan dess har jag cyklat nästan varje dag. Undrar hur det ska bli nu då med nya bilen...

Nu är det trafikantveckan och även Sölvesborgs kommun uppmärksammar förstås detta!

Snart tar jag emot Inga-Lena Fischer, ledarskribent på BLT. Hon har bokat in ett besök hos mig denna måndagsförmiddag och jag är spänd på vad hon kan vilja prata om. Jag ska nog försöka köra en runda med henne i nya bilen, eller kanske cykla...

I övrigt är det fullt ös som vanligt. Möte med Sweden Rock Festival i eftermiddag, ordförandeöverläggning och styrelsemöte i kväll.