måndag 10 september 2012

Med blodsmak i munnen

Jag hoppas nu innerligt att det stämmer att Johan Persson och Martin Schibbye benådas och kan släppas fria tämligen snart. Trots att jag inte personligen känner dem eller deras familjer så känner jag mig så uppfylld av tanken att de äntligen kan få komma hem.

Det där med hur man känner och upplever situationer är ju relativt till hur allt annat förhåller sig. Förra veckan var en mastodontvecka för mig med fulltecknade dagar och sena kvällar. I lördags vaknade jag och kände mig lycklig i tanken "jag har ingen tid att passa förrän kl 14 idag".

Nu är det en ny och innehållsrik vecka på plats. Jag kommer just från Eriksberg där jag tillbringat förmiddagen med att stämma av Kungaparets besök med SÄPO, Länsstyrelsen och Eriksberg. Det är många detaljer att tänka på. Nu hoppas vi på fint väder och många glada människor på torsdag!

Läs mer om programmet i tidigare inlägg!

Just nu har jag blodsmak i munnen. Inte på grund av hårt arbete eller stress. Men för att jag kommer från Folktandvården som undersökt och krattat i min mun.