tisdag 21 augusti 2012

Värdegrundsarbete i Sölvesborg

Det var härligt att träffa fullmäktigegruppen igen och känna gemenskapen och samhörigheten. Vi hade inte så många ärenden att hantera så det blev gott om tid för fika och övriga diskussioner.

Och jag hann hem i tid till DALLAS.

Denna storslagna serie som trollband mig och de flesta andra när jag var barn.

Jag kommer inte att följa Dallas nu i modern tid men det var något speciellt igår när jag hörde den välkända vinjetten, och när jag såg Sue Ellens ögonbryn röra sig, eller Lucy som blivit lite äldre. Ja det var nostalgi helt enkelt.

Idag är det sammanträdesdag. Nu är det dags för kommunstyrelsens arbetsutskott (jag har redan hört att någon ledamot nu ska ta bussen från Listerlandet - Heja!).

Därefter ska ska kommunstyrelsens arbetsutskott tillsammans med presidierna för Barn- och utbildningsnämnden och Omsorgsnämnden ägna några timmar tillsammans med företrädare för SKL för att återkoppla svaren från den värdegrundsundersökning vi gjorde i våras. Vi ska också utbilda oss i hur vi går vidare och hur vi ska arbeta politiskt med värdegrundsfrågorna.

Och ännu senare i eftermiddag/kväll är det dags för kommunstyrelsen där vi bland annat ska information från regiondirektör Anna-Lena om OECD-rapporten i Blekinge.