tisdag 7 augusti 2012

Semesterveckan


Jag har inte haft särskilt mycket "formell semester" denna sommar. Men jag har varit ledig väldigt mycket ändå så jag klagar inte.

Denna vecka hade jag dock reserverat i almanackan som "semester". Men jag inser nu att det var helt fel vecka. Många andra har börjat arbeta och behövs också min aktivitet på olika håll.

Igår var jag på plats i Stadshuset hela dagen. Det var trevligt, många som är tillbaka. Vi åt lunch tillsammans ungefär vid den tiden då vi har avslutat frukosten här hemma under sommaren.

Idag har vi möte om hemsjukvården i Ronneby. På torsdag är det först öppning av nya Tropikarium på Kreativum i Karlshamn och sen åker jag, tillsammans med kommundirektör Roger Zetterqvist och vänortsansvarig Sigbritt Magnusson till vår vänort Malbork i Polen. Där tillbringar vi helgen.

Så... det kanske inte var helt rätt att kalla denna veckan för semester.

Å andra sidan ska jag vara ledig en vecka i oktober. Så det är dumt att klaga.

Förra veckan tränade jag på att gå upp tidigt om morgonen. Så nu har fått tillbaka den rutinen. Däremot har jag inte lärt mig att lägga mig i tid. Vi sitter fortfarande uppe hela nätterna. Vilket just nu gör sig påmint som sömnbrist.