onsdag 25 januari 2012

Idag besöker jag TitanX - Sölvesborgs största företag

Jag fungerar bäst när jag har mycket att göra, när tempot är intensivt och dagarna fylls av utmaningar.

Utan överdrift kan jag tycka att det är en sådan tid nu. Alltså borde jag vara högpresterande.

Jag har burit på en infektion ett tag som gjort mig trött dessutom har en dotter vattkoppor och familjepusslet är större än tusen bitar kan jag garantera.

Partiet ska utse ny partiordförande och återupprätta förtroendet. Varje dag innehåller telefonkonferenser och överläggningar för att utfärda mandat och för informationsöverföring.

Igår kväll hade vi styrelsemöte i arbetarekommunen.

Jag är glad och stolt över vår styrelse i Sölvesborg, vi har sansade och kloka diskussioner, det finns en stor åldersspridning och därmed också vad gäller erfarenhet. Men vi lyssnar på varandra, gammal på ung, ny på erfaren. Tillsammans fortsätter vi framåt.

Vi har ju en del annat att göra också.

Idag besöker jag TitanX tillsammans med näringslivschefen. Företaget är det största privata i vår kommun och en väldigt viktig arbetsplats på många sätt. Det har blivit rätt många besök i den fabriken för mig, det känns bra, jag känner mig alltid välkommen både hos företagsledning, fack och hos de anställda på golvet. Där finns alltid många värdefulla frågor och synpunkter om vad som händer i kommunen och varför.