onsdag 9 maj 2012

Oväntade kunskaper

Första beredningsdagen är över, det har varit en spännande och intressant dag där jag bland annat fått lära mig två nya ord fanflykt och pensum Det är möjligt att de flesta svenskar har dessa ord i sin vokabulär, men det hade alltså inte jag, fram till idag.

Två dagar med kommunens ekonomi och verksamheternas behov återstår.

Jag är nöjd och stolt över att ha utökat de här beredningarna till tre dagar och för att samtliga partier nu blir inbjudna. I vår kommun är i stort sett alla (utom jag) fritidspolitiker, och det är väldigt svårt att bli insatt i kommunens ekonomi och samtliga verksamheter när man ska göra det på sin fritid. Om man ska göra det bra. Nu finns åtminstone förutsättningarna.

Nu avslutar jag arbetsdagen och övergår till att titta på TV3 som ikväll visar en krog från Sölvesborg i "Kniven mot Strupen".

Imorgon är en ny budgetdag och på kvällen är det inflyttarträff för nyinflyttade!