torsdag 31 maj 2012

Ett bättre näringslivsklimat

Under veckans företagsbesök har jag fått många nya lärdomar som jag direkt kan omsätta i praktiken. Besöken ger hela tiden en insikt om hur viktigt det är att besöka företag för att få de här stimulerande diskussionerna och goda idéerna.

Igår hade jag besök av två killar från "Arena för tillväxt". Det var också väldigt inspirerande, med små enkla och vardagliga råd om hur vi kan fortsätta vårt förbättringsarbete när det gäller näringslivsklimat och tillväxt.

Tack för alla konstruktiva samtal som jag får med mig varje vecka vid diskussioner om näringslivsklimatet. Det är ovärderligt.

Nu ska jag träffa ett av våra framgångsrika företag i Sölvesborg, Sweden Rock Festival. Det är en fröjd att se hur det växer upp en festivalby inne på festivalområdet i dessa dagar. Snart är det dags igen för festival i Sölvesborg. Men ännu är det många detaljer som återstår och jag gissar att de arbetar dygnet runt med detta nu. Om det vet jag snart mer.

Idag har vi också näringslivslunch klockan 12 på Slottsrestaurangen, idag gemensamt med Bromölla kommun. Välkomna dit!