måndag 23 april 2012

Näringslivsråd håller på att bildas

Jag har haft en lugn helg, lugn såtillvida att jag suttit inomhus och inte sprungit på en massa aktiviteter.

Däremot har jag jobbat febrilt på att byta bloggplattform. Jag är ju inte webdesigner så det lär ta lite tid.

Idag är det full aktivitet igen, från morgon till kväll.

På förmiddagen ska jag träffa representanter för det lokala näringslivet för att diskutera hur vi formerar ett näringslivsråd. Det är Carina Centrén och Håkan Andersson som har fått i uppdrag att bilda ett näringslivsråd. Idag är jag och tre företagare inbjudna för att diskutera hur det ska se ut. Äntligen!

Resten av dagen ska ordförandegruppen med sina förvaltningschefer diskutera ekonomin för 2013 och framåt.

Ikväll är det S-gruppmöte inför Kommunstyrelsen.