lördag 21 april 2012

Lugn och ro

Idag har jag inga andra ambitioner än att sitta här vid min dator och jobba, med avbrott då och då för att pussa på något av barnen, ta en kopp kaffe eller något annat lättjefullt.

Det är inte så kul som det låter. Jag har bestämt mig för att byta den här bloggplattformen till något modernare. Jag är ingen webdesigner så jag måste förmodligen lägga hundra arbetstimmar för att det ska fungera. Jag köper gärna den tjänsten men har fortfarande inte hittat någon som tar på sig jobbet det innebär.

Vi börjar med att ge det den här dagen.

Några ord också om moderaternas byte av partisekreterare. Jag vet inget om bakgrunden till bytet. Det behöver jag inte heller.

Det är Moderaternas ensak. Deras partisekreterare är en av deras heligaste och inget som jag eller andra partivänner behöver kommentera eller försöka dra poänger av. När det utnämns statsråd, då är det faktiskt lite vår sak också. Då kan man drista sig till en åsikt. Men när ett parti utser ny partisekreterare så är det ingen annan än moderater som behöver engagera sig i det.