måndag 19 mars 2012

Var och när går gränsen?


Citat ur mail om sossepolitiker med kopia till mig:

"Jag sitter här och blir förbannad, inte en dag går utan att någon politiker varit i kakburken och rotat!
Finns det inget sätt att avliva dom? Jag hjälper till! "Det finns olika sorters känslor för oss förtroendevalda. Somliga tycker att vi har för högt arvode, fattar felaktiga beslut eller tillhör fel parti. Nästan alla respekterar ändå att vi är valda demokratiskt och att vi engagerar oss hårt för det vi tror på.

Sen finns det några få som hatar.
En del avskyr mig som person, andra avskyr alla socialdemokrater.

Avsändaren kallar sig Moderat och hatar alla socialdemokrater och mig i synnerhet. Det berättar han på olika sätt så ofta han kan. Han skriver brev och mail till mig där han berättar att jag är både ful och inkompetent, han uppmanar mig också ofta att lämna över ordförandeskapet till Moderaterna. Då han är över sjuttio år kan man tycka det är märkligt att han fortfarande inte förstått hur majoriteten tillsätts i allmänna val. Om jag skulle lämna ordförandeskapet nu så skulle det inte bli till en moderat. Han spyr också ut sitt hat i insändare och webkommentarer i lokalpressen.

Hade jag haft ett jobb hade jag kanske gått till min chef, eller till mitt fackförbund och frågat hur man ska hantera mail - som det som kom igår, där han erbjuder sig att avliva oss politiker.

Var och när går gränsen?


"Jag sitter här och blir förbannad, inte en dag går utan att någon politiker varit i kakburken och rotat!
Finns det inget sätt att avliva dom? Jag hjälper till! "