tisdag 20 mars 2012

Nu vänder vi blad


Brevet som jag skrev om igår fick stor uppmärksamhet.

Idag kan man läsa om det i både Sydöstran och Kristianstadsbladet. På förmiddagen kommer det att diskuteras i Radio Blekinge där SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) ger sin syn på saken.

Idag ska jag åka över länsgränsen och diskutera med min gode kollega i Bromölla - Åke Hammarstedt. Vi brukar alltid ha mycket att prata om.

Eftermiddagen ska jag ägna i Mjällby på TitanX och ikväll ska jag sitta som årsmötesordförande när IFMetall håller sitt årsmöte.


Avslutningsvis: Om man vill veta mer om, eller diskutera, den förändrade akutmottagningen i Karlshamn så bör man lämpligen ta kontakt med någon som har rätt information. De brevskrivare som jag berättade om igår har tyvärr inte det. Ta kontakt med någon av dina förtroendevalda landstingspolitiker direkt, eller hör av dig till mig så ska jag vidarebefordra dina kontaktuppgifter.