söndag 18 mars 2012

En inspirerande helg i Kalmar

Det är en synnerligen skön söndag. Först har jag sovit i nio timmar. Sen vaknar jag till den senaste opinionsundersökningen där vi Rödgröna har majoritet och där SD INTE är vågmästare!

Dessutom är jag full av inspiration efter två fantastiska dagar i Kalmar där vi haft ett gott utbyte med andra framgångsrika socialdemokratiska kommunpolitiker. Vi var ett stort gäng sossar som lämnade Sölvesborg tidigt i fredags morse och kom hem igårkväll.

Utöver de goda samtalen har vi haft mycket trevligt i varandras sällskap. Sömnen mellan fredag och lördag blev ett par ynka timmar vilket förklarar varför jag istället sovit nio timmar inatt. Men varför slösa bort värdefull tid med att sova när man åker på utbildning!?

Jag hoppas verkligen att de nästan tvåtusen moderaterna som varit i Örebro i helgen har haft trevligt i varandras sällskap. För det kan inte ha varit så kul att vakna till de nya siffrorna idag.