tisdag 22 november 2011

Jag har jagat efter två minuter, hela dagen...

Dagen startade med att jag var två minuter sen till näringslivsutskottets sammanträde. Och så har det fortsatt hela dagen.

Efter näringslivsutskott var det dags för arbetsutskott som var beräknat att pågå under en dryg timme men varade i gott och väl två timmar.

Efter lunch ville min kära SAAB inte starta (kommentarer undandbedes) så jag fick tigga skjuts och komma i sista sekund till dagens första företagsbesök, kl 13, i Sölve. Det blev mycket bra och intressanta diskussioner, så intressanta så tiden inte riktigt räckte till.

Dags för nästa företagsbesök, 14.30, i Mjällby. Kom med andan i halsen och började med att be om ursäkt för det. Även här intressanta och viktiga diskussioner som hade behövt mer tid...

Nästa möte, företag nummer tre för dagen, skulle jag ha i Stadshuset kl 16.30, rusade in med en knapp minut tillgodo och de satt de där oroligt och undrade var jag fanns. Diskussionerna blev intensiva och under tiden gick min mobil varm (men tyst) om barnhämtning och logistik...

Så därifrån körde jag sedan för att hämta upp barn på olika platser.

Sedan dess har jag suttit här vid min dator och svarat på mail som inkommit och samtal. Det känns fortfarande som att jag har andan i halsen och jagar för att komma ikapp.

Det är många som vill att jag ska ringa upp, och jag är inte säker på att jag hinner med alla under den här kvällen.

En intensiv tisdag helt enkelt.

Men bra. Mycket bra!