onsdag 9 november 2011

Folktandvården och nyinflyttade

Det har varit en lång dag, den började tidigt hos Folktandvården med besök hos tandhygienisten.

Det gick bra, vi har alltid trevliga pratstunder och jag känner mig fräsch i munnen när jag går därifrån. Dessutom får jag alltid med mig någon nyttig lärdom, återigen hur viktigt det är att skölja med fluor. Och att Listerine och liknande produkter knappt innehåller någon fluor alls. Så varför köper vi det och inte Fluor?

Dagen avslutades med träff för nyinflyttade, det var väldigt många som hade anmält sig och som kom. Det var positiv stämning och gott kaffe och matnyttig information, tyvärr hann vi inte med så mycket diskussion och frågor som vi hade tänkt med tanke på antalet anmälda. Men jag hoppas att vi får frågorna och synpunkterna i alla fall.

När jag kom hem hann jag precis i tid till ett resereportage på TV om Rom. Vilket sammanträffande - jag åker till Rom på fredag!

Dessutom har jag haft intensiv kvalitetstid med min dotter. Och DET går inte att värdera i ord.

Sammanfattningsvis: En bra dag!