fredag 25 november 2011

Entreprenörsråd med Industriprogrammet

Jag fick möjligheten att vara med på Industriprogrammets samrådsmöte med entreprenörerna denna morgon. Mycket intressant.

Mötet började redan kl 07.30 vilket är en kvart tidigare än vad jag brukar lämna hemmet.

Oj vad jag från och med nu ska uppskatta denna kvarten! Det blev stressigt...

Det var ett kreativt och konstruktivt gäng som satt runt bordet. Det är helt nödvändigt när man arbetar med yrkesförberedande program att ha de lokala företagen med sig. Det har man förstått på vår skola.

Förslag som diskuteras angående marknadsföring av programmet, utveckling av programmet, investeringar, praktikplatser och lärlingsutbildningar mm kan få ett direkt svar från entreprenörerna som sitter runt bordet. Mycket mycket intressant.

Jag tänker gå dit fler gånger - om jag får.