måndag 9 maj 2011

Hinner inte...

Jag borde lägga ut texten om min familjs besök på Louisiana och Picassoutställningen i lördags, eller kanske besrkiva den goda glassen i Helsingör, eller skriva om gårdagens fotbollsmatch mellan MAIF och Trelleborg. Men jag hinner inte.

Dagen idag har som vanligt varit full av intressanta samtal och möten. Men jag hinner knappt beskriva dem heller, men jag kan rada upp dem.

Dagen började med morgonmöte med kommundirektören, därefter möte med samhällsbyggnadsförvaltningen, sen fick jag hämta en sjuk son i skolan och fixa en värdig logistik för hans fortsatta dag, eftermiddagen har jag sedan tillbringat först med ledningen för Sweden Rock Festival och senare med revisorer.

Om en dryg timme är det dags för kommunfullmäktige och innan dess ska jag hinna minst sju saker.