onsdag 13 april 2011

En studie i mänskligt beteende

Jag vet inte var jag ska börja, det finns så mycket att bubbla om men jag tror jag sparar Let´s Dance Live lite till.

Just nu sitter jag faktiskt på ett tåg på väg mot Stockholm. Där ska jag delta i SKLs demokratidag.

Om vi kommer fram...

Tåget står nämligen stilla, vi har kommit knappt utanför Hässleholm och det har varit olika problem i princip sedan vi klev på tåget i Sölvesborg.

Och Jeppe Johnsson (M) som också är med har fått vatten på sin kvarn och vill hellre flyga.

Jag tycker det är rätt underhållande. Man ser hur olika människor reagerar i olika situationer. Just nu evakuerar vi ett annat tåg, eller rättare sagt resenärerna. De får kliva över till vårt tåg, med allt sitt bagage och försöka leta efter någon stans att vila sina fötter på. Och de har väntat länge.