måndag 21 februari 2011

Har inte tid att svettas

Förra veckans bokslutsberedning är över, vi gick mot ett mycket stort överskott i vår kommun, drygt 28 miljoner kronor. Men efter nedskrivningar och pensionsavsättningar blir nu resultatet cirka 12 miljoner kronor.

Tack alla tjänstemän och förtroendevalda för stimulerande dagar med intressanta frågeställningar.

Snart sitter vi i rambudgetberedning igen...

Nu är det ny vecka. Sportlov för vissa, dock inte för mig (förutom onsdag då jag tänker vara ledig). Idag ska jag träffa Agne Bergvall, tänk om han ser en potential som elitidrottskvinna i mig. Vad tror ni?

Jag tror jag tackar nej i såfall. Jag har inte tid, och fysiska utmaningar har aldrig riktigt varit min grej. Andra utmaningar är mest så där att; jaha nu dök det upp ett litet (eller stort) berg att bestiga (alltså ett problem), då får jag väl planera för hur jag ska klättra.

Men att svettas mera fysiskt är som sagt inte min grej.