onsdag 13 oktober 2010

Ännu är det mycket kvar av dagen

Nu är 14 gruvarbetare uppe i dagsljuset. Det är fantastiskt. Och makalös att vi kan följa det runtom i hela världen.

Några av oss kanske också vill veta hur fortsättningen blir för den här killen.

Också ser vi förstås fram emot att få veta hur Thomas Bodström tänker göra efter att ha fått sin ledighetsansökan avslagen. Som jag förstår det har han ansökt om att få vara 50% ledig. Det får man inte. Men man får vara 100% ledig.

Mitt råd till Thomas är att söka 100% ledigt för att vara tillsammans med familjen fram till december. Då får han bara 20% föräldrapenning. Men jag tror nog att han klarar sig ändå.

Nu ska jag snart gå en trappa ner från mitt tjänsterum och träffa nyinflyttade. Det är dags igen. Ett tjugotal personer har anmält sig och ska få information om kommunen och berätta varför de flyttade hit och gå på stadsvandring.

Därefter ska jag också hinna med ett 30-års kalas.