tisdag 21 september 2010

Vardag

Det är vardag igen. Valet och valrörelsen är över. Jag kan medge att jag lider lite av nåt slags "eftervalssymptom", alltså att det är lite svårt att kasta sig in i vardagen igen.

Jag saknar redan gemenskapen och alla aktiviteter vi har bedrivit tillsammans i vårt parti. Men vi kommer snart igen. I januari 2007 bestämde vi oss i Sölvesborg för att INGEN ska kunna säga när det blir september 2010; att de bara ser oss var fjärde år.

Därför har vi varit ute på arbetsplatser och på olika samlingsplatser regelbundet under fyra år. Det ska vi fortsätta med! Det är viktigt för oss för att kunna ta med oss invånarnas synpunkter in i politiken.

I går var det måndag och jag började dagen med verkställande utskott i Karlskrona och på eftermiddagen var det ordförandeöverläggning. Vi har mycket att analysera och diskutera men samtidigt har vi en kommun att sköta och det tar vi på stort allvar. I nästa vecka är det budgetberedning, så nu gäller det att snabbt ställa om och kasta sig in i det arbetet.

I går kväll såg jag hur MAIF fick stryk av HIF i allsvensk fotboll. Det sved. Men jag gladde mig åt att en av våra fullmäktigekandidater, Bagarn, fick göra mål! Vi har ett bra lag, det har jag sagt hela tiden.

Det ska bli mycket roligt att se när personkryssen är räknade. Jag gissar att Bagarn samlar många kryss. Jag ser fram emot att få in honom i vår fullmäktigegrupp.

I dag är det tisdag och vi startade dagen med beredning inför nästa veckas arbetsutskott.

Nu är jag precis tillbaka på mitt kontor efter att ha besökt en kommuninvånare som ville diskutera ett ärende.

I kväll ska jag ha en skön hemmakväll med mina barn. Det ser jag fram emot!