måndag 13 september 2010

Liten paus

Tio minuters andrum.

Jag har besökt flera kommunala arbetsplatser i dag. Jag har tagit med mig de synpunkter som framförts, en del upprörda och några positiva. Samtalen är viktiga!

Jag har också hunnit gräva ned en "dansk" skylt tillsammans med Blekinges landshövding. Jag återkommer om det.

Dessvärre har jag inte hunnit äta. Men det ska jag försöka göra nu.

Om en halvtimme ska vi samlas vid Järnvägsparken - Familjeparken, för att grilla korv och fortsätta samtalen. Ni minns väl förresten att Moderaterna och samtliga högerpartier sa NEJ till en lekpark i centrum!

Det är rätt mycket de har sagt nej till de senaste åren, bland annat: kulturförskola i Tingshuset, Föreningssamordnare som arbetar med funktionshindrades fritid, Vattenrutchkana på Hälleviksbadet, Nya förskolan Kanehall, Miljösamordnare för att förbättra kommunens miljöarbete, Fjärrvärmeutbyggnad till Mjällby, Ny förskola i Mjällby.... Nä nu hinner jag inte räkna upp med.

Jag återkommer.