tisdag 7 september 2010

Igår och Idag

Igår var en så händelserik dag så jag hann inte ens blogga.

Jag var på Valjeviken tillsammans med Kalle Sandström, landstingsråd och Mats Johansson, regionråd. Vi hade bra samtal och svarade på frågor om var vi står i olika viktiga frågor.

Jag hann också med ett par timmar i valstugan. Även om det inte rusar dit hundratals människor så märks det definitivt att valtemperaturen är hög. Människor söker sig fram för att få konkreta svar på, för dem, viktiga frågor.

I dag är det beredningsdag, först börjar vi med beredning ínför nästa kommunstyrelse. Därefter är det budgetberedning hela dagen med en liten lucka mitt på dagen då vi, alla gruppledare, är inbjudna till Stortorget av Radio Blekinge för valdebatt. Det ser jag fram emot!

I kväll har Kommunal sitt höstrus med samling vid Valjeviken.