lördag 11 september 2010

Fredagsmys

Det är lördag men ingen ledig lördag.

Nu kampanjar vi ända in i kaklet!

I går var en riktigt härlig dag, både vädermässigt och stämningsmässigt.

På kvällen fick jag förmånen att få vara med ett arbetsgäng på deras trivselkväll och grilla. Vi pratade mycket om Sölvesborg, om hur det är och hur det kan bli. Det var verkligen jättetrevligt och jag är glad och tacksam för att jag blev inbjuden!

Innan det blev natt besökte jag och Peter Jeppsson också Folkets Hus. Där var det ungdomskväll och fullt ös.

De lokala banden Splitside och Strum spelade. Och med lokala menar jag att de har sina rötter i Sölvesborg, men båda banden har för längesen gjort sig kända långt utanför Sölvesborgs gränser och turnerar även utanför Sverige.

Det ger oss anledning att känna stolthet!