lördag 28 augusti 2010

På väg

Det var en spännande dag i går. Kanske är det därför jag har haft så ont i magen i natt och nu. Man vet aldrig.

Jag fick lift till Karlshamn för att medverka i en TV-debatt, mina duellanter var Camilla Brunsberg (M) och Nils-Ingmar Thorell (FP). Vi debatterade friskolor, inslaget sänds på tisdag tror jag.

När jag skulle hem mot Sölvesborg igen så rullade tåget iväg när jag precis var intill så det blev ännu en timmes väntan. Men det blev en avslappnande stund med Aftonbladet och drickyoggi och sen snabbt tillbaka till valstugan.

Och dit är jag på väg nu också. Om bara någon minut är jag där. I eftermiddag tar vi den röda bussen och åker ut på Listerlandet. I kväll håller jag ledigt från valarbetet och firar min son som har fyllt 20 med ett riktigt bra party!