torsdag 26 augusti 2010

nu är det godnatt

Det har varit en lång dag och väldigt väldigt rolig.

Jag startade i Stadshuset efter att sonen var avlämnad till skolan. Där blev det en snabb koll av vad som måste göras innan jag rusade vidare till Folkets Hus där vi hade genomgång med valarbetarna.

Sen var jag vid valstugan, långa samtal med missbrukarna vid järnvägsparken och därefter blev jag bjuden på kaffe hos en av den här kommunens stora företagare. De har nya goda och spännande idéer. Dessutom bjöd de på gott kaffe i fantastiska lokaler.

Lunchen intogs sent, framåt fyratiden hos Rickard en trappa ner. Där satt jag i välbehövligt lugn och filosoferade en bra stund.

Sen åkte jag till Falkvik med den röda bussen för dörrknackningsaktivitet. Oj vad trevligt. Jag hann bara med en och en halv gata för människor hade så mycket att prata om. Och det är ju meningen, så det finns många dörrrar kvar att knacka.

Därifrån åkte jag direkt till XLNTs invigningskväll, där var mycket folk och bra tryck. Jätteroligt. Men nu blev jag trött och åkte hem.

Kudden ropar på mig!