söndag 22 augusti 2010

Idag helgar jag vilodagen

Jo det blev valfest på fredagen. Och den kan ingen klaga på. Vi var ett femtiotal Socialdemokrater från Sölvesborg som åkte buss och bilar till Ronneby Brunn. Där hade vi abonnerat terassen och där anslöt ytterligare tvåhundra Socialdemokrater från resten av länet. Vi hade verkligen fest.

Och jag lyckades värva en ny medlem. På en Socialdemokratisk medlemsfest. Inte illa...

Valfest i Ronneby

Alldeles för fort blev det lördag. Då var det dags att samla ihop sig och bege sig till valstugan på torget. Det var fullt med aktiviteter på vårt torg den här lördagen, cityföreningen hade arrangerat loppmarknad så det var smockfullt med människor. Härligt!

Vår förra landshövding Ingegerd Wärnersson anslöt till vår valstuga denna lördag. Det märks att hon fortfarande har ett stort förtroende hos människorna här omkring.

Ingegerd, Peter, Helene

Det var pratglada människor ute denna lördag och jag kunde promenera hem först framåt tretiden. Ganska mör faktiskt efter massor av samtal och koppar kaffe.

Jag tog mig direkt upp till Svarta Led och hann se hur SGIF spelade ut Älmeboda-Linneryd. 3-1 blev det och Niklas Rantanen som stod intill mig svor i smyg över det sista målet som kom alldeles nära slutsignalen eftersom han hade en resultatlott som visade 2-1. Det kunde ha gett honom femhundra kronor.

Jag hann också se andra halvlek av MAIF-Gävle på TV. Med andan i halsen såg jag Juan Robledo kvittera till 3-3.

Sen blev det snabbt dags för avfärd mot Gummarp och familjekalas. Och som inte det var nog. När vi kommit hem och resten av familjen förberedde sig för sänggående... då smög jag upp på Svarta Led och kräftfest.

I dag är det söndag och jag har inte fått så väldigt mycket gjort.