onsdag 4 augusti 2010

Efter fotosessionen

I dag har jag och Peter Jeppsson varit hos fotografen, det skulle tas ett antal bilder till vårt valmaterial.

Då kan man föreställa sig att allt flyter på smidigt och glamoröst, att vi har köpt nya fina och färgmatchande kläder, att vi är nyklippta och nyfärgade i håret, tänderna blekta(?) och att man glider ner i en skön stol där "någon" friserar och sminkar oss tjusigt som fotomodeller.

Tänk om vi hade haft en riktig stylist som berättade vad vi ska ha på oss och som tog fram fräsiga smycken.

Så är det inte!

I morse ringde jag till Peter; -Vad ska du ha på dig? -Vet ej, nån kavaj, du då?

Barntillsynen var inte ordnad så jag lämnade gråtande barn ensamma hemma. Med mig fick jag lite Johannadregel på axeln. På vägen tittade jag mig i backspegeln och insåg att jag glömt ta på mascara. Ojdå. Det syns inte sa Peter. Hmmm....

Som tur är så var det en tålmodig fotograf. Kanske kan han göra magi och underverk med bilderna. Vi får se.

Nästa vecka ska jag klippa mig och färga håret. Det hade passat mig bättre att bli fotograferad då.