onsdag 11 augusti 2010

Allt faller på plats

Det var ett bra styrelsemöte vi hade i går. Allt faller på plats, vi har en bra planering för valrörelsen och väldigt många som är engagerade.

Jag tycker i och för sig det är lite konstigt att så många människor bestämmer sig för vad de ska rösta på de sista veckorna inför valet, så att det handlar om vilket parti som gör "bäst" valrörelse.

Jag och många andra Socialdemokrater i vår kommun har slitit ganska hårt under den här mandatperioden för att utveckla Sölvesborg till en ännu bättre kommun. När man frågar mig vad Alliansen i den här kommunen vill, och vilka frågor de har drivit, så kommer jag inte på något alls. Jag vet vad de har sagt nej till men inte vad de vill.

Så valet måste också handla om vilka erfarenheter man har av de olika lokala partierna och dess företrädare. Åtminstone om ni frågar mig.