torsdag 3 juni 2010

God kväll

Det blev en intensiv dag i dag också. Nu är jag trött och har ont i benen, vilket jag alltid har när det stressar på.

Ett axplock ur dagen; ordförandeöverläggning om budgeten, premiär för mig på Salvatores uteservering, sammanträde med gruppen för översiktliga planfrågor - det fanns mycket att diskutera, det är mycket på gång!, överläggning med samarbetspartierna, tjejkväll i Hörvik med många härliga utställare - mycket trevligt! Jag har exempelvis packat in händerna i paraffin, en annorlunda upplevelse. Så många härliga kvinnliga entreprenörer det finns här i vår del av världen.

Kvällen har ägnats åt sagoläsning (Örnis bilar för hundrade gånger tror jag) mailsvarande, middag, och nu har jag lyssnat på min äldste sons reseskildring - han har nyss kommit hem från Bryssel.

I morgon ska jag vara LEDIG med barnen. Förutom några timmars budgetarbete på förmiddagen. Resten av fredagen har jag ambitionen att ägna åt barn, hus och trädgård.