onsdag 26 maj 2010

Jag tog en paus

Förmiddagen avlöpte väl med Polis och Post. Jag hann också med en snabb pratstund med SVT innan det blev dags för en snabblunch ute i solen. Det var skönt. Jag bläddrade i ett färgglatt magasin om heminredning och kände mig priviligerad.

Efter lunch pratade jag med lokalpressen om gårdagens Arbetsutskott. Vi hade endast ett beslutsärende och ett informationsärende så det gick tämligen fort.

Eftermiddagen var vikt åt budgetarbete. Men datorskärmen och siffrorna började till sist irritera så jag tog en paus ifrån det och tog mig upp till Bokelundsskolan där Sambos (ett av våra kommunalförbund som innehåller kostverksamhet, IT-verksamhet, lönehantering och städverksamhet) personal i dag hade "inspirationsdag".

Jag kom in mitt i ett pass då en psykolog föredrog om relationer. Mycket intressant. Och det var svårt att slita sig därifrån och komma tillbaka till Stadshuset. Men nu är jag här.

Och nu är jag på väg igen.

För nu är det trygghetsmöte i Furulundsskolans aula (18.30) där närpolischefen ska få prata om Polisens arbete i Sölvesborg och där alla invånare är välkomna att ställa frågor och föra fram synpunkter.

Vi ses kanske där!