tisdag 25 maj 2010

Jag har varit hos privatläkare

I eftermiddag har jag varit på tre företagsbesök. Först hos Öhrlings Pricewaterhousecoopers (puh vilket långt namn - varför?). Det var mycket trevligt och lärorikt. Dessutom bjöd de på sillmacka. Jo minsann! Därefter till en helt annan verksamhet, "Jycken & Hårboll" en butik som säljer djurtillbehör. Den drivs av två mycket engagerade och positiva tjejer.

Sen åkte jag till Falkviks Företagscenter som numer också inrymmer en laserklinik. Där besökte jag Doktor Olivia Costea som visade runt bland alla behandlingsrum och olika maskiner. Det var verkligen imponerande!

Olivia utför både medicinsk och kosmetisk laserbehandling och även vårdande behandlingar. Hon har också specialiserat sig på att lindra tinnitusbesvär.


Besöket avslutades med en lång ansiktsbehandling (jag fick den i julklapp - Tack Mamma!).

Nu har Olivia stimulerat min hud med laser så att den ska producera med collagen (är det sånt de gör i Hollywood) i flera olika steg har hon fixat och donat med mig, jag sov nog mest så jag kan inte redogöra för alla procedurer.

Nu har hon lovat att jag ska se mycket yngre och fräschare ut, men det tar en vecka säger hon innan det märks full effekt. Så håll ögonen öppna då! Det går kanske fort över.

Hon lovade också att jag skulle bli pigg, eller om det möjligen var huden som skulle piggna, jag blev i alla fall trött och skönt avslappnad efter behandlingen.

Olivia är mycket duktig och tar väl hand om sina kunder, ring henne gärna och boka en tid för att prova på: 0705 479597

Så gick det till när jag för första gången besökte en privatläkare. Dock inte skattesubventionerad.