fredag 28 maj 2010

Fredagsmys med operativa valledningen

Kort om vad som hänt sen sist.

Jag hade ett lunchmöte med landstingsstyrelsens ordförande Kalle Sandström. Trevligt och informationsberikande!

Därefter deltog jag när TLC delade ut stipendier till årets IP-elev. Det är lika rörande varje år att se de här gängliga ynglingarna släpa sig fram och försöka se coola ut när de ska ta emot sitt pris, när de i själva verket spritter av överraskande glädje. God tårta bjöds det för övrigt på.

Nu har jag precis lagt sista handen (för nu) vid valmanifest och budgetutkast.

Snart är det dags att lämna Stadshuset, men inte för fredagsmys, åh nej. Vi ska ha partimöte. Operativa valledningen var det visst i kväll. Det finns inte så många andra timmar tillgängliga under veckorna så det får bli fredagskvällen.

Usch sa någon här nyss. Men för mig är det inte så uschligt. Jag tycker det är roligt med politik så det blir som att gå från ett roligt jobb till en rolig fredagsaktivitet. Dessutom har jag delar av min familj i dessa nätverk vilket gör att jag inte behöver försumma dem, åtminstone inte denna fredagskväll.

I morgon är det representantskap. Kl 12.00 på Scalabiografen.