torsdag 6 maj 2010

En torsdagskvällJag hade flera spännande erbjudande den här kvällen.

Exempelvis fick jag en inbjudan från kommunstyrelsens ordförande i Trelleborg om att komma dit och se matchen mellan Mjällby AIF och Trelleborg. Det ville jag gärna men det fungerade inte med andra aktiviteter. Och med tanke på att Mjällby AIF just nu (72 spelade minuter) ligger under med 2-1, så ska jag kanske vara glad för att jag är och inte där.

Eller så kunde jag varit iväg med de kommunala bolagen och kommunkoncernen på studieresa, men det avstod jag också.

Istället har jag varit på ALMI-styrelsemöte, träffat närpolischefen och bokat in två dialogmöten om trygghet, pratat om föreningslivet och möjliga förbättringsområden, skött undan massor av telefonsamtal och förberett en träff med företagare. Och nu är jag hemma med två små godisbarn och vet knappt hur man tar hand om en ledig kväll.