tisdag 27 april 2010

Vinterjackan åkte av - en pytteliten stund


Det har varit en spännande tisdag och än är den inte slut.

Morgonen startade med näringslivsutskott, som vanligt många intressanta diskussioner. Därefter hade vi arbetsutskott med två informationsärende och en del beslutsärende.

Som informationsärende hade vi bland annat den telefoniundersökning som genomfördes i våra organisationer under 2009, vi deltog i "SM i telefoni". Vi fick mycket höga resultat och hamnade totalt på en åttonde plats av 40 deltagande kommuner, under just år 2009. Föredragningen visade dock på att vi hade generellt höga betyg i bemötadande, engagemang och i att kunna svara på de frågor som ställs vid inkommande samtal.

Men som vanligt så triggar det här oss att bli ännu bättre, så nu gör vi läxan för att inte ett enda samtal ska upplevas som negativt!

I eftermiddag har jag varit på två företagsbesök, först hos en bilhandlare och sen hos en massör. Två vitt skilda företag, men med spännande bakgrunder och berikande för vårt näringsliv.

I kväll ska jag till Nogersund och träffa hamnföreningen.

Dessutom fick jag nyss besked på en himla rolig aktivitet som jag ska genomföra i sommar. Men det får jag återkomma till. När jag får. Om jag får.

I dag tog jag förresten av mig vinterjackan en pyttepytteliten stund! Jag håller annars kvar vid den längst av alla.