fredag 30 april 2010

Ungdomsarrangemang idag!


Tillbaka i Sölvesborg igen efter sammanträde i Karlskrona.

När jag hoppade av tåget stötte jag ihop med Hempo Hilldén, han var på väg ut till Folkets Hus här i Sölvesborg för att vara med vid invigningen av inspelningsstudio och mötesplats i Musikhuset Varvet.

Tyvärr har jag inte möjlighet att vara där i eftermiddag, men det blir säkert toppentrevligt där ute.

I dag är det 13 band som repar på Musikhuset Varvet.

Ett par av dem kommer förstås att spela i dag på invigningen.


Jag stötte också ihop med SSU-ungdomarna här i Sölvesborg. De ligger just nu på knä på Stortorget och bygger sitt tält. I kväll ska de ha Valborgsfirande för ungdomar på Stortorget, ett lovvärt initiativ.

Kl 16 kommer deras förbundsordförande, Jytte Guteland, hit. Jag hoppas det är många ungdomar som tar chansen och går dit för att prata med henne, för att lyssna på lokala band och för att roa sig.

Själv måste jag nu fokusera på något helt annat.