måndag 26 april 2010

Inspirerande Måndag


Måndag igen, helgen försvann snabbt.

Det händer mycket spännande i dag. Snart ska jag träffa Leifh Stenholm - länsantikvarie, tillsammans med samhällsplanerarna ska vi prata om Sölvesborg under dansktiden och alla fantastiska skatter som finns i vår kommun. Och naturligtvis måste vi också prata om HUR vi ska lyfta fram dessa skatter och göra dem tillgängliga och på sikt kommersiella som en del i besöksnärigen.

I eftermiddag ska jag träffa de nya ordföringarna för PRO i Mjällby och Sölvesborg. Det ska bli inspirerande och höra hur de ser på utvecklingen i Sölvesborg.

I kväll är det kommunfullmäktige. Det blir säkert också spännande, åtminstone har vi en hel del viktiga ärende att diskutera. Men kanske (troligen) blir det ännu mer spännande nere på Strandvallen där Mjällby AIF tar emot Helsingborg. Vilken rysare. Kanske lika bra att jag inte kan vara där.

Jag hejar förstås på MAIF från min plats i fullmäktige.