torsdag 15 april 2010

Dagen

Det var ett mycket bra frukostmöte i morse. Arbetsförmedlingen lämnade mycket värdefull information till företagarna och arbetsgivarna som var där. Jag hoppas det kan innebära att fler får möjlighet att komma ut i arbete.

Inte för att frisera arbetslöshetssiffrorna till regeringen (men det får vi i så fall bjuda på) men för att det finns stora mänskliga och samhälleliga vinster att göra.

Jag har hunnit träffa en företagare enskilt också och nu kommer jag från Järnvägsparken där den nya familjeparken håller på att växa fram. Det var barn och föräldrar där redan och jag är övertygad om att det kommer att bli en bra mötesplats för gamla och unga!

Den arkeologiska utgrävningen återkommer jag till. Vi nöjer oss som sagt inte med Länsstyrelsens tidigare besked.

Nu ska jag snart träffa en markägare i Norje tillsammans med Vägverket.

Och i kväll är det fotboll.

Hoppas på vinst, stämning, värme och välgrillad korv!