måndag 22 mars 2010

Tre poäng

I morse när jag gick in i Stadshuset sa jag som vanligt "Godmorgon" till alla jag mötte, Uffe Bjälkenborn (fritidschef) svarade "Tre poäng".

Och så har det fortsatt. Varenda människa jag har pratat med i dag har pratat om lyckan över Mjällby AIFs vinst i går. Och Ekenbergs hattrick och och och... ja det finns mycket att prata om.

Vi har en av landets högsta siffror när det gäller ungdomsarbetslöshet. Ja ursäkta om jag tog ner gläjden. Jag vill bara berätta att vi från politiken, vi har naturligtvis inte glömt bort allt elände, även om vi ser lyckliga ut för stunden.

Det arbetas fortfarande intensivt med allt det där som inte är riktigt lika lyckosamt som Mjällby AIF. Men jag är glad att Sölvesborgs medborgare får glädjas åt denna framgång och känna sig delaktiga i feststämningen.

Den här roliga länken fick jag via mail för en stund sedan, ta en titt.

Nu är det snart dags för träff med revisorerna och i kväll är det styrelsemöte med arbetarekommunen.