fredag 19 mars 2010

Nu väntar en festlig helg

Det är fredag och så här långt en bra fredag.

Jag träffade en hjälte i morse. Arne Sonesson, han var kommunalråd i Sölvesborg för många år sen. Vi hade mycket att prata om så tiden gick. Hans energi och engagemang verkar oändligt. Han är dessutom en så god kraft så man känner sig trygg och glad i hans närhet.

Därefter träffade jag en lokal företagare och sen hann jag faktiskt med en lunch med två av mina barn.

Snart är det dags att bege sig hemåt och förbereda sig för Arbetarekommunens årsmöte, det är högtidligt. Efter årsmötet blir det kamratfest.

Precis ungefär nu fick jag en fråga om jag kunde förbereda någon munter tävling till kvällen. Suck. Vi får se hur det blir med det. Inte så värst gott om tid, om man säger så.

I morgon är det också galej. Det är Sölvesborgsgalan och där ska bland annat utdelas gesällpris, pris till årets handlare, årets nyföretagare och årets företagare. Det kommer att bli mycket festligt i Slottslängorna i morgon.

Det blir en festlig helg helt enkelt.