torsdag 18 mars 2010

Goda ambassadörer

Hemma igen från Strandvallen.

Vi hade ett bra frukostmöte med ett stort antal lokala företagare. Alla är positiva och just nu pågår besiktning av arenana där nere. På söndag är det hemmapremiär.

Sportchefen, Thomas Andersson-Borstam, stack en fotbollsbilaga i händerna på mig, den hängde ihop med Helsingborgs dagblad, Landskrona posten och Nordvästa skånes tidningar.

I den finns en stor artikel om Mjällby AIF.

Väljer att citera ett mindre stycke ur texten:

"Thomas Andersson-Borstam och alla andra Mjällbyiter kan inte klaga på uppbackningen av politikerna. Där beslutsvägarna kan vara långa och krångliga i storstadsområden tvekade inte Sölvesborgs förtroendevalda när de kvickt beslutade om att satsa tio miljoner i en ombyggnad av strandvallen eftersom allsvenskt spel kräver en upprustning."

De är goda ambassadörer, de flesta av Mjällby AIF-profilerna. Inte just för de förtroendevaldas skull men för Sölvesborgs skull. Positiva vibbar smittar av sig och leder till att fler vill vara med i det positiva Sölvesborg. Det kommer på sikt att öka attraktionskraften och kännedomen om Sölvesborg och därmed öka tillväxten. Bra.