måndag 29 mars 2010

Folktandvården

I dag har jag varit på Folktandvården två gånger.

Visst låter det fint med Folktandvården. Jag hoppas att de aldrig får för sig att byta namn.

Först var jag där med mig själv i morse, för en besiktning och städning av munnen. Det gick bra och nu känns det rent och fint.

Två timmar senare var jag där igen med min femåring. Han undrade om jag hade hunnit jobba något på den lilla stunden. Jodå svarade jag. Hur många papper skrev du på då, undrade han. Där ser man, det är hans bild av vad jag gör om dagarna, skriver på papper. Hans tänder var fina och helt utan tandtroll så han lämnade stolen leende och med ännu en studsboll.

Nu ska jag strax träffa ordföringarna för de stora nämnderna och i kväll är det fullmäktige. Dessutom är det fotboll, MAIF möter Örebro borta. Och det är ytterst tveksamt om jag hinner se något av matchen på TV hemma.

I kväll är det dessutom partidistriktets styrelsemöte, det är bara trevligheter om måndagskvällarna men tyvärr kan jag inte vara på alla ställen samtidigt.