onsdag 3 februari 2010

Någon som sett min snöskyffel?

Oj vad mycket snö det är överallt. Och jag som alltid måste oroa mig i förväg undrar redan hur det ska bli när all snö smälter. Då blir det till att använda gummistövlar.

I dag har det varit regionstyrelse i Karlshamn, få beslutsärende men ändå en hel del intressanta diskussioner.

Sen försökte jag förbarma mig över en stackars kommundirektör som var vilse och förvirrad i Olofström efter att ha tappat bort bilnyckeln, men lagom till jag kom fram så kom även bilnyckeln fram. Ja ja... känns bra att ha tillgodo. Dessutom fick jag en underbar chokladkaka som tack för besväret.

Nu är jag snart på väg till Mjällby S-förening. Där är jag gäst i kväll när de håller årsmöte.

För övrigt hittar jag inte min snöskyffel, jag tror den ligger under snön. Någonstans.