torsdag 18 februari 2010

Börja inte utan mig

Bokslutsberedningen börjar kl 8.30 i dag, men jag vet inte om jag kan komma i tid. Det fanns nämligen så mycket att läsa denna morgon så jag blev sittandes alltför länge, och kaffet tog slut innan tidningarna, trots att jag brygger 6 koppar.

Mina dagliga morgonrutiner innehåller Sydöstran och BLT i pappersform, Kristianstadsbladet på nätet. Men i dag kom även Dagens Samhälle och bilagan Affärsliv och dessutom kom Commersen i går som jag inte hann läsa då.

Det blev hemskt många bokstäver denna morgon, och ändå har jag inte hunnit fördjupa mig helt i BLTs intressanta artikelserie om Vesan.

NEJ - alla som undrar, Vesan ska inte vattenfyllas igen.

Nu kanske jag kommer för sent till bokslutsberedningen, hoppas inte att de börjar utan mig.

Skämt åsido, klart att de inte börjar utan mig och såklart kommer jag inte för sent. Jag är på väg nu och alldeles snart sitter jag på mitt tjänsterum.