lördag 23 januari 2010

Tack för förtroendet!

Det blev ett långt och positivt partimöte i dag. Många frågor lyftes och diskuterades, högt i tak kan låta som en klyscha men det vill jag ändå påstå att vi har i partiet.

Jag blev i dag vald till vår kandidat som Ks-ordförande.

Ett stort förtroende som jag tackar för och känner stor respekt inför. Men jag är bara ett redskap för partiet och det är partiets frågor jag ska driva. Då krävs det intensiva diskussioner om stort och smått i vårt parti.

Nya medlemmar dök upp på vårt repskap, härligt!

Vi ökar stadigt vårt medlemsantal och det ger ett härligt självförtroende inför det här spännande valåret.

Nu är jag hemma och vänder, ska kasta i mig en kopp kaffe, sen ska jag promenera till en vän som i kväll bjuder på soppa och vin.

Uppdraget för oss som är bjudna är att ha med oss varsin lego-byggsats. Jag förstår inte varför men jag gör förstås som jag är tillsagd.

Ludde, min femåring, som nyss kommit hem från skidresa kastade sura blickar mot legopaketet och tyckte det var onödigt att vuxna människor ska hålla på och leka med sådant. Han tyckte att han skulle få det istället.

Vi får se vad vi ska göra med det. Nu ska jag ha kaffe!