måndag 11 januari 2010

Inställd Tysklandsresa

Denna dagen avklarad. Jag är nyss hemkommen efter verkställande utskott med arbetarekommunen.

Vi har diskuterat riktlinjer för nomineringar, kommande aktiviteter, festligheter och mycket mycket annat.

Det har varit en stimulerande dag, jag har haft väldigt många samtal under dagen om alltifrån hungriga fåglar till nya företagsetableringar.

Tidigt i morgon (04.45) skulle jag egentligen ha åkt på vänortsbesök till Tyskland tillsammans med näringslivschefen. Men det besöket har i sista stund blivit "avblåst". Tyskarna ringde hit och meddelade att det var väldigt dåliga vägar, knappt farbara och de varnade för att vi skulle kunna bli fast i en snödriva längs vägen. Så då bestämde vi oss i samråd med dem att stanna hemma.

Vi ska försöka träffas under våren istället och det finns mycket annat för mig att göra under de dagar då jag skulle varit där.

Jag vill gärna passa på och puffa för mötet vi ska ha på torsdag på temat bostäder. Det blir bra, var med och påverka bostadspolitiken i Sölvesborg. Kom dit!