tisdag 15 december 2009

Tisdag i december

Det känns svajigt. Det har nämligen inte kommit några morgontidningar än. Jag väntar och väntar med min frukostskål och min kaffekopp.

Det var en bra dag i dag, jag hade berikande och stimulerande samtal med Sara Paborn och Jenny Wilson som jag kan filosofera kring i några dagar.

I går var jag också på företagsbesök hos ett fint och anrikt företag i Sölvesborg, där lärde jag mig en hel del nytt.

Dagen avslutades med ett stillsamt och snällt fullmäktige, inga hårda ord även om Moderaterna gjorde något konstigt ställningstagande kring Balkenhausens samfonds utdelning. Det var nog inte många som förstod det där och inte jag heller.

I dag börjar vi dagen med näringslivsutskott och därefter arbetsutskott. I eftermiddag ska jag tillsammans med många andra avtacka Bernth Johnson för hans mångåriga insats som landstingsråd. Det blir en intressant och intensiv dag i dag också.

Tidningarna har fortfarande inte kommit...